MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay'dan meclis grubu içinden 2.atama: O isme önemli görev!
Yerel Yönetimler
2 Haziran 2022 Perşembe 16:51

Başkan Tugay'dan meclis grubu içinden 2.atama: O isme önemli görev!

Göreve geldikten 1 yıl sonra 2020 yılında Meclis Üyesi Çağlın’ı iklim eylem planı ve çevre koruma müdürlüğü faaliyetlerinden sorumlu yaparak başkan yardımcısı olarak atayan Başkan Tugay ikinci kez meclis içinden bir atama yaptı. Karşıyaka'da 18 yıldır meclis üyeliği yapan tecrübeli siyasetçi Diker siyasi başkan yardımcılığı görevine getirildi.

GERÇEKİZMİR – Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay önemli bir görevlendirmeye imza attı. 

Göreve geldikten 1 yıl sonra 2020 yılında Meclis üyesi Saadet Çağlın’ı iklim eylem planı ve çevre koruma müdürlüğü faaliyetlerinden sorumlu yaparak başkan yardımcısı olarak atayan Başkan Tugay ikinci kez meclis içinden bir atama yaptı. 

Karşıyaka’da 18 yıldır meclis üyeliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) emektarlarından tecrübeli siyasetçi Ahmet Diker siyasi başkan yardımcılığı görevine getirildi. 

Geçmiş dönemlerde üyesi olduğu Karşıyaka Spor Kulübü’nde de önemli görevler üstlenen Diker’in aynı zamanda inceleme-araştırma ve tarih dalında ‘Hayde Bre Efeler’, ‘Direnişten Dirilişe KaF-Sin-Kaf’ Destanını Yazanlar’ ve ‘Atatürk Karşıyaka’da’ isimli 3 eseri de bulunuyor. 

Öte yandan Karşıyaka’da önceki belediye başkan Hüseyin Mutlu Akpınar döneminde meclis grubu içinden hiçbir ismi başkan yardımcısı olarak görevlendirilmemişti. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Serdar Alpay
 2 Haziran 2022 Perşembe 21:24
Sn.Ahmet Diker Karşıyaka da. çevresi tarafından sevilen görev aşığı bir insandır.Yeni görevinde başarılar diliyorum. Karşıyakaya hayırlı olsun.
 Sadık sahikaya
 2 Haziran 2022 Perşembe 21:07
Ahmet başkanım yeni görevinde başarılar diliyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir