MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay'dan yeni mesaj: Burayı satan ve alanlardan...
Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2020 Pazartesi 10:17

Başkan Tugay'dan yeni mesaj: Burayı satan ve alanlardan...

Karşıyaka Belediye Başkanı, TOKİ tarafından yapılan ve özel firmaların aldığı tartışmalı satışta yeni bir mesaj gönderdi. Başkan Tugay, "Burayı satan ve alanlardan Karşıyaka halkına ve bu doğal alanın asıl sahibi olan kuşlara ve balıklara saygı göstermelerini bekliyoruz. Lütfen burayla ilgili heveslerinizden ve planlarınızdan vazgeçiniz" ifadelerini kullandı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından halkın kullanımı için ayrılmış Mavişehir bölgesinde bulunan Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesis Alanı’nı satışa çıkardı. 

Satışın özel mülkiyete yapılmasına karşı çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da hafta içinde Ankara'nın yolunu tutarak müzayede de masaya oturdu. Ancak iki arazi toplamda yaklaşık 112 milyon TL'lik bedelle özel firmaların oldu. 

İhale sonunda “Çok üzgünüm... Acı duyduk... Burası rekreasyon alanı, yeşil alan. Hangi mantıklı bu para ödenir? Bilemiyoruz, anlayamadık” sözleriyle isyan eden Başkan Tugay vatandaşlardan gelen soru üzerine satılan alanların fotoğraflarını paylaştıktan sonra bugün de bir çağrı yaptı. 

Karşıyaka Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Burayı satan ve alanlardan Karşıyaka halkına ve bu doğal alanın asıl sahibi olan kuşlara ve balıklara saygı göstermelerini bekliyoruz. Lütfen burayla ilgili heveslerinizden ve planlarınızdan vazgeçiniz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir