MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay duyurdu: İzmir'de 'spor' zirvesi, Karşıyaka Stadı için kritik dönemeç!
Yerel Yönetimler
20 Eylül 2024 Cuma 13:18

Başkan Tugay duyurdu: İzmir'de 'spor' zirvesi, Karşıyaka Stadı için kritik dönemeç!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, kentte gelecek ay düzenlenecek 'spor şurası' etkinliğini duyurdu. Tugay Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da davet edildiğini açıkladığı zirvede Karşıyaka Stadı’nın gündeme geleceğini vurguladı.

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Gerçekizmir’i ziyaret etti.

Ziyarette Gazeteciler Sercan Avcı, Efe Can Tan ve Halil İbrahim Güler’in sorularını da yanıtlayan Tugay gelecek ay İZTO ile birlikte kentte düzenlenecek spor şurasını ilk kez Gerçekizmir aracılığı ile duyurdu.

İzmir’de ihale çalışmaları 10 sene önce yapılmasına rağmen yapımı yılan hikayesine dönen ve kentte yerel ve merkezi hükümeti sık sık karşı karşıya getiren Karşıyaka Stadı ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay önemli bir açıklamada bulundu.

8 Ekim’de düzenlenecek zirveye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da davet edildiğini belirten Tugay, söz konusu toplantıda Karşıyaka Stadı’nın da gündeme gelmesini beklediğini açıkladı.

KRİTİK TARİH 8 EKİM: LAMI CİMİ YOK YAPACAĞIZ!

Karşıyaka Stadı ve spor şurası ile ilgili konuşan Tugay, “Stat düşünüldüğü kadar büyük bir sorun değil. Bakanlığın yapmayacağı kesin. Öyle bir niyetleri yok. Maliyetine baktığımız zaman bizim de rahatlıkla yapabileceğimiz bir iş. Bize devredilmiş değil. Biz yazı daha yazdık cevap gelmedi henüz. İstişare ile olacak bir şey. 8 Ekim’de spor şurası toplayacağız burada. İZTO Başkanı Mahmut Özgener ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir spor şurası yapacağız. Oraya Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı da davet ettik. O da gelecek. O gün orada bir açıklamaya yapılır diye düşünüyorum.  Bu dönemde mutlaka yapacağız diye söz verdim ve yapacağız bunun lamı cimi yok. Bakanın da bunu siz yapmayın diyeceğini sanmıyorum” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir