MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Uğurlu sanayi esnafını dinledi
Yerel Yönetimler
28 Eylül 2018 Cuma 15:21

Başkan Uğurlu sanayi esnafını dinledi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sanayide hizmet veren esnaflarla öğle yemeği yedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 7'den 70'e toplumun bütün kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.  Gönüller yaparak, herkesle iç içe olan Uğurlu, gönüllere girmeye ve toplumun her kesimiyle sohbet edip sıkıntılarını dinliyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Uğurlu, sanayi lokantasında iş yerinde öğle yemeği yiyerek esnafların istek ve şikayetlerini dinledi.

Programlı çalışmaları kapsamında Belediye hizmetlerinin yanı sıra her fırsatta hemşerilerinin yanında bulunmaya ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Başkan Uğurlu, “Kemalpaşa hepimizin. Toplumun bütün kesimlerinin talep ve isteklerini dinleyip yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Birlikte yönetip, daha yaşanabilir bir Kemalpaşa'yı birlikte meydana getirme düşüncesinde belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunacağız. Biz milletin efendisi değil hizmetkârıyız” şeklinde konuştu.

?Sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edilen ziyarette ayrıca karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken Belediye Başkanı Uğurlu, her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir