MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Yıldız’dan esnaf odasına ziyaret
Yerel Yönetimler
28 Eylül 2024 Cumartesi 09:59

Başkan Yıldız’dan esnaf odasına ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’ı ziyaret etti. Başkan Yıldız “Yerel ekonominin bel kemiğini oluşturan ve toplumsal dayanışmayı güçlendiren esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik durumun ve esnafların güncel sorunlarının değerlendirildiği ziyarette, Ahilik geleneğinin korunması ve esnaf dayanışmasının güçlendirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı. Ahilik kültürünün esnaflar arasında yardımlaşmayı teşvik eden önemli bir miras olduğu; bu geleneğin günümüzde ve gelecekte de yaşatılması gerektiğini belirten başkanlar, esnaf dayanışmasının artırılması için atılacak adımların, toplumun genel refahına katkı sağlayacağını ifade ettiler.

Esnafımızın her zaman yanındayız”

Çiğlili esnafın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yıldız, “Esnafımız dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik gibi değerleri yaşatan, toplumumuzun temel taşlarından biridir. Değerli esnaf ve sanatkarlarımız, bu değerleri yaşatarak hem ekonomimize hem de sosyal hayatımıza büyük katkı sağlamaktadır. Çiğli Belediyesi olarak, esnafımızın her zaman yanında olacağız. Daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Birlikte çalışarak, Çiğli’mizi daha da güzelleştirecek ve güçlendireceğiz” diye konuştu. 

Arif Altıkulaç: “Çiğli için birlikte çalışacağız”

Başkan Yıldız’ın esnafın yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, “Belediye Başkanımız Onur Emrah Yıldız’ı, biz esnafların yanında görmekten dolayı mutlu olduk. Sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı konuştuk. Çiğli’yi hep birlikte daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir