MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkandan şafakta 'çöp' teftişi: Kamyona bindi...
Yerel Yönetimler
17 Eylül 2019 Salı 12:05

Başkandan şafakta 'çöp' teftişi: Kamyona bindi...

Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay şafakta çöp arabasıyla ilçe turuna çıktı.

GERÇEKİZMİR – Karşıyaka Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Cemil Tugay gelen şikayetler üzerine sıra dışı bir mesaiye imza attı. 

Başkan Tugay çöp toplama işlemlerini yerinde incelemek için soluğu sabah saat 06.30'da şantiyede aldı. 

Çöp kamyonuna binerek toplama mesaisine katılan Tugay’ın zaman zaman aracın arka kısmına geçerek konteynerlerin boşaltılması işlemini de yakından incelediği öğrenildi. 

Gerçekizmir’e konuşan Tugay, “Çöp toplama sisteminin iyileştirilmesi için çabamız var.Aksayan noktaları yerinde görmek istedim. Sistemi anlamak için çöp arabasına bindim. Çok da faydası oldu. Aksayan noktaları tespit ettik. İyileştirmeler yapacağız. Bazı noktalarda araç arkasına geçtim. Zor bir iş yapıyor arkadaşlar. Bu uygulamayı arada yapacağım” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bünyamin meral
 18 Eylül 2019 Çarşamba 11:11
Ben temizlik isleri personel aş.de şoför olaeak calışmaktayım sayın başkanımız cemil tugayın bir ilkke imza atması bizi gururlandırdı başkanımizla gurur duyyoruz.
 Muhammed selim Kartal
 18 Eylül 2019 Çarşamba 05:36
Karşıyaka bel.Temizlik işlerinde tır şöforlüğü yapmaktayım.17.09.2019 tarihinde Bel.Başkanımız Sayın Cemil Tugay bey tarhi bir ilke imza atarak çalışanlarıyla iç-içe bir çalısmanın içine girdi.Biz çalışan emekçiler olarak Başkanımızla gurur duyduk.Vatandaşımıza daha bir temiz yaşam sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Yapmayada devam edilecektir. Çalışan emekçiler olarak sıkıntılarımızın ,Başkanımızın tarafından canlı olarak görmesi ayrı bir hava yarattı. Kendilerine çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız.
 Cenk Şengül
 17 Eylül 2019 Salı 15:20
Karşıyaka belediyesi personel a.ş Temizlik işlerinde şoför olarak çalışıyorum ve aynı zamanda Karşıyaka''da yaşayan bir vatandaşım.. Başkanımızın sabah mesaimize katılıp çöp kamyonu ile çöp toplama işini bizimle beraber yapması muhteşemdi .. Karşıyaka da yaşayan bir vatandaş olarakta görüşüm kentimiz, egodan uzak harika bir insana emanet.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir