MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan’ın eşi Karşıyaka’ya maaşını bağışladı!
Spor
23 Ekim 2017 Pazartesi 13:30

Başkan’ın eşi Karşıyaka’ya maaşını bağışladı!

Karşıyaka'da taraftarın sosyal medyada başlattığı destek kampanyasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi Zehra Akpınar da katıldı.

Eski futbolcularından Okan Şahingöz'ün 340 bin TL tutarındaki yetiştiricilik bedelini çarşamba gününe kadar ödemediği takdirde FIFA'dan 9 puan silme cezası daha alacak Karşıyaka'da taraftarın sosyal medyada başlattığı destek kampanyasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi Zehra Akpınar da katıldı. Gastroenteroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Zehra Akpınar, kampanyaya 1 aylık maaşını bağışladığını duyurdu.

-KAF-KAF'IN BORCUNU TARAFTARI ÖDÜYOR...

- TARİHİ KONGRE: MASADA ŞİRKETLEŞME!...

- KARŞIYAKA'DA HALİM OKTA DÖNEMİ... 

Akpınar, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün içinden geçtiği kötü süreç, gönül bağı olan herkesin vicdanını yaralıyor. Ben de okyanusta bir damla su olabilmek adına üzerime düşen görevi yaptım. Bir aylık maaşımı bağışlayarak bir nebze de olsa destek olmaya çalıştım. Dilerim herkes aynı bilinçle hareket eder ve bu sıkıntılı günleri el ele atlatırız" dedi. Karşıyaka'da dün akşama kadar kampanyaya destek sözünün 101 bin 556 TL olduğu ancak bu rakamın 13 bin 386 TL'lik kısmının belirlenen banka hesabına yatırıldığı belirtildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir