MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batur ve İlgazi’den Lider’e ziyaret: Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz!
Politika
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:59

Batur ve İlgazi’den Lider’e ziyaret: Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz!

Konak Belediye Başkanı Batur ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ilçe kongresinde seçilerek Konak İlçe Başkanı olan İlgazi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konak’ta düzenlenen ilçe kongresinde tek aday olarak giren ve seçimi kazanarak yeni il başkanı olan Ozan Ali İlgazi ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Batur, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonraki süreçte de yanında olacağız ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz’’ dedi.

BATUR’UN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Yeni seçilen CHP Konak İlçe Başkanımız Ozan Ali İlgazi ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik. 

Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgilendirdiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonraki süreçte de yanında olacağız ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ahmet sami Selçuker
 15 Ağustos 2023 Salı 07:34
Abdülbatur İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlıını kapmak için çalışmalara başlamış.Kend adamına seçimi kazandırıp buyurun genel başkanım sizi kurultayda seçtirecek delegelerin temsilcisini getirdim demiş.Tunç Bey'de il başkanını kolundan tutup Genel Başkanaa götüreceği güner yakındır.Abdül bey kaç yıldır belediye başkanlığı ypıyordu acaba bilen var mı??
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir