MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayır'dan çarpıcı 'Soyer' iddiası: Neredeyse gidip...
Politika
3 Haziran 2024 Pazartesi 12:03

Bayır'dan çarpıcı 'Soyer' iddiası: Neredeyse gidip...

Eski CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, öndeki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sert sözlerle eleştirdi. Bayır, "Soyer toplantılarda neredeyse gidip oy kullanmayın dedi sivil toplum örgütlerine. Bunlar hep tespitli” diye konuştu.

GERÇEKİZMİR – Eski CHP İzmir Milletvekili ve İl Başkanı Tacettin Bayır, Yenigün Tv'de yayınlanan Kafe Siyaset Programı’nda Gazeteci Sercan Avcı’nın sorularını yanıtladı.

CHP’de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmeyen Tunç Soyer, aday Cemil Tugay ile birlikte yan yana gelmemiş ve seçim çalışmalarına destek vermemişti.

Kentte tartışmaya sebep olan konu ile ilgili konuşan Eski İzmir Milletvekili Bayır çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SOYER 'OY KULLANMAYIN' DEDİ!"

Bayır, “Seçimler olmadan önce sadece 1 dönem başkanlık yapan bir büyükşehir belediye başkanı. Yeni aday gösterilen belediye başkanımıza hiç yardımcı olmadığı gibi adeta partinin aleyhinde çalışan bir takım tavırlar sergiledi. Yani gelip kendi kentinde çalışması gerekirken yeni aday gösterilen arkadaşa destek olması gerekirken başka kentlere gitti. Hatta yurt dışına gitti. Bunlar doğru hareketler değildi. Hatta toplantılar yaptı, toplantılarda neredeyse gidip oy kullanmayın dedi sivil toplum örgütlerine. Bunlar hep tespitli” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yoldas bilgin
 3 Haziran 2024 Pazartesi 16:27
Birakin bilu ihanet edip etmemelere.Hepinizi biliyoruz.İsinize bakin.Bundan sonra bu insanlari keskinlestirip CHP ye oy vermemelerini sagliyorsunuz ve bunun adinada sonra iktidara yuruyus diyorsunuz.herkesin ne yasadigini kendi biliyor.Sizde bir emirle İyi partiye gittiniz kendi iradenizi yok saydiniz.kendi iradeniz olsa daha saygin olurdu.ama biat her seyden onemliydi ve bir vekillik daha kaptiniz.sonra noldu iyi parti hain.komiksiniz ve onumuzdeki donem.akp.ve chp ittifak yaparsa ne diyeceksiniz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir