MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayır'dan 'sıra tartışmaları'nın gölgesinde flaş açıklama: Gün sızlanma günü değil!
Politika
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:17

Bayır'dan 'sıra tartışmaları'nın gölgesinde flaş açıklama: Gün sızlanma günü değil!

CHP’de ‘demokrasi kahramanı’ olarak değerlendirilen 15 vekil arasında yer alan Bayır’ın İzmir 1. Bölge listesinde kritik yere yazılması örgütte tepkiye neden oldu. Bir çok partili sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Bayır’dan açıklama geldi.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’nin seçimlere girebilmesi adına CHP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçen ve daha sonra partiye geri dönen 15 vekil arasında yer alan İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın aday listesinde 6. sırada yer alması İzmir Örgütü’nde tepkilere yol açtı.

İYİ Parti'ye geçerek dönen Bayır dışındaki diğer 14 vekilin listelerde daha üst sıralara yazılması kafalarda soru işareti bırakırken, bir çok partili sosyal medya hesabından durumu ‘haksızlık’ olarak değerlendirdi, Bayır’a destek mesajları yağdı.

Yaşananların ardından Bayır'dan flaş bir açıklama geldi. "Gün ağlama, sızlanma, sıra beğenmeme günü değil' başlıklı açıklamada Bayır, “Yılmak, küsmek, darılmak yok! Omuz omuza çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali Osman varol
 24 Mayıs 2018 Perşembe 01:48
Doğru söylüyorsun vekilim şimdi ağlaşma zamanı değil bencede bir sürü olumsuz şeyler var ama zaman o zaman değil gecemizi gündüzümüze katacağız seni tekrar parlementoya göndereceğiz lamı cimi yok
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir