MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Aday Adayı CHP’li Polat: Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız
Politika
14 Aralık 2018 Cuma 11:36

Bayraklı Aday Adayı CHP’li Polat: Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız

Alanda yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı CHP’li Cindi Can Can Polat, Bayraklı’yı sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerinin vurgusunu yaparken, “Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız” mesajı verdi.

Uzun süredir alanda kapı kapı dolaşan, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Bayraklı’ya yönelik vizyonunu, projelerini anlatan Belediye Başkan Aday Adayı CHP’li Cindi Can Polat adeta aday gibi çalışıyor.

Polat, BayraklI’yı sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerinin vurgusunu yaparken, “Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız” mesajı veriyor.

Polat, “Belediye başkanı olmamız halinde üretimi ve aile ekonomisine katkıyı esas alan bir belediyecilik anlayışında olacağız. Oluşan refah ve rantı kişi ve gruplara değil tabana yayacağız. Bayraklı’yı sosyal belediyecilik anlayışı  ile yöneteceğiz. Bayraklı halkı ile birlikte hep birlikte biz olacağız.Son yüz gülene kadar son gönüle girene kadar çalışacağız. Ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız, ayrılmayacağız. Halkımız için halkımızla beraber çalışacağız ve yöneteceğiz. Toplumsal barışı tabanda sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir