MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Adayı CHP'li Önal: Bütün sorunları çözmeye talibiz!
Politika
12 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

Bayraklı Adayı CHP'li Önal: Bütün sorunları çözmeye talibiz!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, İzmir Bingöllüler Derneği buluşmasına katıldı. CHP’li İrfan Önal, “Büyükşehir belediye başkanımızla beraber bütün sorunları çözmeye talibiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal saha çalışmaları kapsamında İzmir Bingöllüler Derneği’nin düzenlediği dayanışma toplantısına katıldı.

Dernek başkanı Mehmet Emre Morbünsül’ün ev sahipliğindeki buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkan Adayı  Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ve Karabağlar Belediye Başkan Adayı Emine Helil İnay Kınay da yer aldı. 

Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal yaptığı konuşmada bütün sorunları çözeceklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Bizler doğduğumuz yerlerden doyduğumuz topraklarda yaşam kurmuş ve bu yaşamı birlikte bugün idame ettiren insanlarız. Ben kendi adıma Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden hizmet noktasında bayrağı daha ileriye taşımaya sizlerin desteğiyle söz veriyorum. Büyükşehir belediye başkanımızla beraber bütün sorunları çözmeye talibiz. Bu noktada da arkadaşlar dayanışmanız bizim için önemli. Desteğiniz bizim için önemli.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir