MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi'nde üçüncü kadro revizyonu!
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2019 Pazartesi 13:48

Bayraklı Belediyesi'nde üçüncü kadro revizyonu!

Başkan Sandal, belediye kadrosunda üçüncü kez değişikliğe gitti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye kadrosunda üçüncü kez değişikliğe gitti.

Yeni bir belediye başkan yardımcısı atayan Sandal, İmar, Plan-Proje, Destek Hizmetleri, Ruhsat ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerini görevden aldı. Başkan Sandal, ayrıca Mali Hizmetler, Sosyal Yardım İşleri, Muhtarlık İşleri, Kent Tarihi ve Tanıtım, Kentsel Tasarım, Destek Hizmetleri ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinin de yeni müdürlerini belirledi.

Geçtiğimiz aylarda belediyenin birçok kadrosunda görev yapacak önemli müdürlüklerde revizyona giden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, başkan yardımcısı sayısını beşe çıkararak, 10 müdürlüğe de yeni atama yaptı. Bayraklı Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yapan ve sosyal demokrat kimliğiyle yaptığı çalışmalarla dikkat çeken genç isim Murat Koçak, Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Aynı zamanda müdürlük görevine de devam edecek olan Koçak, 5 müdürlükten sorumlu olacak.

Yeni değişikliklere göre İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne Dinçer Dinçer, Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne Semra Türtük, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne Tülay Şaroğlu, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne Ayşe Şanlı, Plan ve Proje Müdürlüğü'ne Sabri Yüksel, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne Sibel Elçi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne Ulaş Kaplan, Kentsel Tasarım Müdürlüğü'ne Umut Devrim Eryarar, Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürlüğü'ne Ahmet Ceran, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ise Hakan Günenç getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir