MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da 40 noktaya kedi evi
Yerel Yönetimler
27 Ağustos 2024 Salı 11:19

Bayraklı'da 40 noktaya kedi evi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 'Pati Evleri Projesi' kapsamında, belediye tarafından 40 ayrı noktaya kedi evi yerleştirildi. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Can dostlarımızı yaşatmak için imkanlarımız dahilinde her zaman elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek, barınma ve beslenme sorunu yaşayan sokak hayvanlarına destek olmak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Pati Evleri Projesi'yle sokak hayvanlarının yaşam standartlarını artırılması hedefleniyor.

Bu kapsamda, Veteriner İşleri, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri iş birliğiyle 40 adet kedi evi hazırlandı. Hazırlanan kedi evleri hayvanseverlerden gelen talepler dikkate alınarak 40 noktaya yerleştirildi.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Can dostlarımızın daha iyi yaşam şartlarına sahip olmalarını sağlarken, aynı zamanda vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk bilincini güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Kedi evlerinin düzenli olarak kontrol edilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanmasıyla, sokak hayvanlarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarını destekleyeceğiz. Can dostlarımızı yaşatmak için imkanlarımız dahilinde her zaman elimizden geleni yapacağız" dedi.(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir