MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da bayraklama gerginliği: Belediye personeline saldırı!
Güncel
17 Mayıs 2023 Çarşamba 17:37

Bayraklı'da bayraklama gerginliği: Belediye personeline saldırı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gümüşpala Atatürk Caddesi’ni Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle süsleyen belediye ekiplerine AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Öztep’in de aralarında olduğu bir grup tarafından müdahale edildi. Çıkan arbedede belediye çalışanları darp edildi.

Bayraklı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü bayraklama çalışmaları sırasında gerginlik yaşandı. 

İddiaya göre Gümüşpala Atatürk Caddesi’ni Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle süsleyen belediye ekiplerine, AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Öztep’in de aralarında olduğu bir grup tarafından müdahale edildi. 

Öztep ve beraberindekiler, belediye personelinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türk bayrağı asmasına siyasi propaganda yaptıkları gerekçesiyle engel oldu. Çıkan arbedede belediye çalışanlarının da darp edilirken, bayraklama çalışmaları da yarım kaldı. 

Darp raporu alan belediye çalışanları, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir