MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı’da belediye binası eylem alanı: Memurlar isyanda!
Güncel
21 Mayıs 2024 Salı 15:24

Bayraklı’da belediye binası eylem alanı: Memurlar isyanda!

Bayraklı Belediyesi’nde günlerdir devam eden memurların eylemi bu kez belediye binasına taşındı. Belediye koridorlarında yürüyen memurlar ıslık ve düdük çalarak yönetimi protesto etti.

GERÇEKİZMİR – İzmir’in ilçe belediyelerinde ekonomik darboğaz kaynaklı maaş krizleri devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi’nde maaşlarını eksik alan memurların eylemleri bugün de sürdü. Günlerdir belediye binası önünde oturma eylemi yapan ve yeryüzü sofrası kurarak protestolarına devam eden memurlar bu kez eylemlerini belediye binası koridorlarına taşıdı.

Bayraklı Belediyesi koridorlarında başlayan eylem binanın önünde de devam ederken KESK’e bağlı Tüm Bel Sen üyesi işçiler basın açıklaması da gerçekleştirdi.

Sendika kaynaklarından alınan bilgiye göre yarın memurların eylemi devam edecek. Saat 11:00’de başlayacak protesto eyleminde yeryüzü sofrası kurulacak. Eylem saat 12:30’da sonlanacak. Memurlar toplu iş sözleşmesinden hak edilen haklarını alana kadar eylemlerine devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 K,yaka
 21 Mayıs 2024 Salı 16:28
Eski başkanlar nasıl yönetmişler belediyeler borç batağında k,yaka 3 milyar borç bırakmış ama şimdi büyükşehire başkan olmuş 5 yıl sonra büyükşehir nasıl bir borçla ayrılacak zaman gösterecek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir