MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da gergin meclis: AK Parti salonu terk etti... Sandal, 'Vicdan nedir öğreteceğim dedi!
Yerel Yönetimler
5 Mart 2021 Cuma 19:32

Bayraklı'da gergin meclis: AK Parti salonu terk etti... Sandal, 'Vicdan nedir öğreteceğim dedi!

Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında söz alan AK Partili Aktaş’ın eleştirileri ve Başkan Sandal’ın cevapları sonrasında gerginlik yaşandı. Başkan Sandal, Aktaş’ın mikrofonunu kapatınca AK Partililer salonu terk etme kararı aldı. Sandal ise, “Şov yapmayın. Dinleyeceksiniz. Ben size iş nasıl yapılır öğreteceğim, Mevzuat nedir öğreteceğim. Kentin nasıl olduğunu öğreteceğim. Ahlak nedir öğreteceğim. Vicdan nedir öğreteceğim” dedi.

GERÇEKİZMİR - Bayraklı Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Serdar Sandal idaresinde gerçekleşti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Aktaş, Belediye Başkanı Sandal’ın seçim vaatlerini yerine getirmediğini söyledi. AK Partili Aktaş, eleştirileri sonrasında “Sürekli gazete haberleriyle basında gündeme gelen bir belediye ve başkanı var. Neden Ankara’ya çağrılıyor, Kılıçdaroğlu niye çağırıyor? Bunlara gelin, bı

Kendi dedikodunuz. Bel altı işlere girmeyin! Üç beş fırıldak ve çevresindeki gerçekleri topluma gerçek olarak aktarmayın ayıptır! Bu lafları yapanlara söylüyorum. İnsanda ahlak olur. Ar olur. Vicdan olur. Bu denli terbiyesiz, bu denli ahlaksız, bu denli vicdansız iş insani değildir. Olmayan şey! Ve siz grup sözcüsü olarak diyorsunuz ki ‘Çağrıldı.

Araya giren Aktaş, “Başkanım size bunları özelden anlatacağım. Burada söylemek istemiyorum” dedi. Bu kez Sandal, “Neyini anlatacaksın! Hikaye bunlar, ben bilmiyor muyum? Burada söyle, hepsi hikaye” cevabını verdi.

Aktaş, “Belediye başkan yardımcısı çağırıyorsunuz, bir ay sonra istifa ediyor” çıkışında bulundu. Sandal, “Abdullah bak, başka yere geldin. Ayakların yerde mi, yoksa havada mı kaldı, bilmiyorum. Ben bütün boş mesnetsiz şeyleri büyük sabırla dinledim” dedi.

Aktaş ayrıca, “Yaptığınız hangi proje var? Hangi projeyi gündüzüne çıkardınız? Hangi maydanozu ektiniz de yetişti?” sorularını yöneltti. Sandal, “Arkadaşlar mikrofonu kapatın” dedi. Sonrasında AK Parti Grubu salonu terk etti.

ŞOV YAPMAYIN, SİZE AHLAK NEDİR, VİCDAN NEDİR ÖĞRETECEĞİM!
Sandal, “Çıkabilirsiniz. Şov yapmayın. Dinleyeceksiniz. Ben size iş nasıl yapılır öğreteceğim, Mevzuat nedir öğreteceğim. Kentin nasıl olduğunu öğreteceğim. Ahlak nedir öğreteceğim. Vicdan nedir öğreteceğim. İş nasıl yapılır öğreteceğim. Hepsini teker teker öğreteceğim” dedi.

KİMSEYLE KAVGA ETMEYECEĞİZ
Sandal ayrıca şunları söyledi: Altını çizerek söylüyorum sözleşme ile verdiğimiz personel reformu örnektir. Mali disiplinimiz herkese örnektir. Projelerle ilgili yürüttüğümüz süreç örnektir. Bu ülke, bu coğrafya, bu devlet bizim. Belediye de bizim. Biz kendi vatandaşımızın kendi lokasyonumuzda yaşayan vatandaşımızın kim olduğuna bakmazsızın derdini çözeriz. Bizim kimse ile derdimiz olmaz. Kimse ile kavga etmeyeceğiz. Merkezi hükümetle, Büyükşehir’imizle, kamu görevlimizle kavga etmeyeceğiz. Biz bunu yol bildik. Burada bir şey çıkaran insana o imkanı sağlamayacağız. Bu dönem içerisinde Bayraklı’yı nereden nereye getirdik göstereceğiz. Nokta.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir