MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı’da taş ocaklarıyla ilgili çarpıcı karar!
Yerel Yönetimler
29 Ocak 2021 Cuma 11:00

Bayraklı’da taş ocaklarıyla ilgili çarpıcı karar!

Belediye meclisinin ilgili gündem maddesinde, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 4 adet taş ocağının ilgili komisyonlarca incelenip, buraların düğün salonu, mesire alanları, otopark, amfi tiyatro salonları vs. gibi halkın yararlanacağı bir alan olarak değerlendirilmesine ilişkin İmar, Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komisyonları (oy birliği) ortak raporu” ifadeleri yer aldı.

GERÇEKİZMİR - Bayraklı Belediyesi’nin Şubat ayı meclis gündeminde önemli maddeler yer aldı. Mecliste oylanması planlanan önergeler kabul edildiği takdirde ilçede hayata geçirilecek faaliyetler kesinlik kazanacak.

Bu kapsamda belediye 30 Ekim’de gerçekleşen deprem ve yaklaşık 1 yıldır ülkede gündelik hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs pandemisinin yaralarını sarmak için 26 milyon TL’lik borçlanma yolunu seçti. Meclis onay verdiği takdirde uygulama hayata geçecek ve Belediye Başkanı Serdar Sandal’a kredi kullanılması için yetki verilecek.

Ayrıca ilçede bulunan 4 taş ocağıyla ilgili de flaş bir karar alınacak. Maddede, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 4 adet taş ocağının ilgili komisyonlarca incelenip, buraların düğün salonu, mesire alanları, otopark, amfi tiyatro salonları vs. gibi halkın yararlanacağı bir alan olarak değerlendirilmesine ilişkin İmar, Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komisyonları (oy birliği) ortak raporu” ifadeleri yer aldı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir