MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayramda hangi yollar ve köprüler ücretsiz olacak?
Güncel
18 Mart 2026 Çarşamba 07:40

Bayramda hangi yollar ve köprüler ücretsiz olacak?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre Ramazan Bayramı boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ücretsiz olacak. Marmaray, Başkentray, İZBAN ve bazı metro hatları ile belediyelerin toplu taşıma hizmetleri de bayram süresince ücretsiz verilecek.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ramazan Bayramı boyunca bazı ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu.

Karara göre 19 Mart 2026 Perşembe günü saat 00.00’dan 22 Mart 2026 Pazar günü saat 24.00’e kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ücretsiz olacak.

20 Mart 2026 Cuma günü saat 00.00’dan 22 Mart 2026 Pazar günü saat 24.00’e kadar ise Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ücretsiz hizmet verecek.

Ayrıca belediyeler ile bunlara bağlı birlik, müessese ve işletmeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetleri de bayram süresince ücretsiz olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir