MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye Başkanı vaka haritasını paylaştı ve uyardı!
Sağlık
19 Ağustos 2020 Çarşamba 10:32

Belediye Başkanı vaka haritasını paylaştı ve uyardı!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, koronavirüs salgını kapsamında vaka sayılarının yeniden tırmanışa geçmesi sonrasında ilçesindeki vatandaşlarına uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından vaka haritasını paylaşan Özçınar maskesiz dışarı çıkılmaması konusunda açıklama yaptı.

GERÇEKİZMİR - Tüm dünyayı olumsuz etkisi altına alan ve aylardır tamamen bitirilemeyen koronavirüs salgını son günlerde ülkemizde yine tedbirlerin alınmasına yol açtı. İçişleri Bakanlığı 81 ile genelgeler gönderirken metropol kentlerin yöneticileri tekrardan alarma geçti. Bu doğrultuda İzmir’in kırsalında yer almasına rağmen vaka sayılarının arttığı belirtilen Kiraz’da Belediye Başkanı Saliha Özçınar sosyal medyadan yaptığı açıklamada vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Başkan Özçınar, “Vaka sayısı ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de artmaya devam etmektedir. Mesafe ve maske kurallarında biraz daha dikkatli olunması hijyene de daha da önem verilmesi gerekmektedir. İlçemizin büyük pazarı olan Çarşamba pazarı kurulacaktır. Maskesiz kesinlikle dışarı çıkmayalım. Mesafeyi koruyalım. Maske ihtiyacınız için Turkuaz masamız yarın gün boyu her vatandaşımıza maske verecektir” dedi.

Özçınar ayrıca vaka haritasını da paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir