MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye başkanı açıkladı: Eşinin testi pozitif!
Yerel Yönetimler
24 Nisan 2020 Cuma 18:02

Belediye başkanı açıkladı: Eşinin testi pozitif!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medyadan yaptığı açıklamada eşi Deniz Arda’nın virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Arda kendi testinin ise negatif çıktığını açıkladı.

GERÇEKİZMİR – Çin’den Dünyaya yayılan koronavirüs tehdidi devam ediyor. Salgın Türkiye’yi de etkisi altına alırken, vaka sayısının en fazla olduğu ikinci İl olan İzmir’de koronavirüs testi pozitif çıkanların sayısı artıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’nın corona virüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Başkan Arda, sosyal medyadan yaptığı açıklamada eşinin testinin pozitif çıktığını, kendi testinin ise negatif çıktığını açıkladı.

Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Başkan Halil Arda, şu ifadeleri kullandı;
“Değerli dostlarım, önceki gün yaptırdığımız Covid-19 testinin sonuçlarını bugün aldık. Benim test sonucum negatif çıkarken eşim Deniz Arda’nın test sonucu maalesef pozitif çıktı. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi, hastalığa ilişkin herhangi bir semptomu yok.
Tedavisi evimizde sürecek.  Virüsün, her türlü sosyal mesafe kuralına uyulmasına, gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen tehlikeli bir şekilde karşımızda durduğunu söylemek isterim. Lütfen siz de tüm tedbirleri rehavete kapılmadan almaya devam edin.
Biz de sağlık çalışanlarının tavsiyelerini dinleyerek bu süreci en kısa zamanda atlatacağız. Başta Sayın Neptün Soyer olmak üzere arayan, soran, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir