MENÜ
İzmir 26°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye başkanına yumruklu saldırı!
Güncel
8 Ağustos 2025 Cuma 16:52

Belediye başkanına yumruklu saldırı!

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri Çervatoğlu’na yumruk atıp, ısırdı.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, ilçede yürüdüğü sırada 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri Çervatoğlu’na yumruk atıp ısırdı.

Saldırı sonrası Cumhuriyet'ten Can Uğur'un ulaştığı Çervatoğlu olay anlarını şöyle anlattı: 

"Bu saldırı kardeşliğimize yönelik bir saldırıdır. Neden yapıldığına ilişklin bir bilgimiz olmamakla birlikte 3 kişi olduklarını biliyoruz. Yürüdüğüm sırada yolumu kesip saldırdılar. Madde kullandıklarını düşündüğüm çete. Saldırganlardan birisi daha önce daha önce benimle ilgili sosyal medyada sala okutmuştu. Ben bu saldırıyı bireysel bir saldırı olarak görmüyorum. Bu yaptığımız belediyecilik hizmetimize saldırıdır, belediyecilik anlayışımıza yönelik bir müdahale girişimidir." 

Olay sonrası darp raporu alan Başkan Çervatoğlu, saldırıya ilişkin suç duyurusunda bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir