MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye başkanından ‘eski başkan’ı hedef alan kongre mesajı!
Politika
11 Aralık 2019 Çarşamba 19:22

Belediye başkanından ‘eski başkan’ı hedef alan kongre mesajı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, sosyal medya hesabından CHP Menemen İlçe Kongresine yönelik çarpıcı bir mesaj yayınladı. Aksoy, mesajında 1999-2019 yılları arası Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin’e göndermede bulundu.

GERÇEKİZMİR -  CHP’de delege seçimleri biterken gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, kongre öncesi sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Aksoy, tüm adaylara eşit mesafede olduğunu duyurduğu mesajında 1999-2019 yılları arası Belediye Başkanlığı yapan Tahir Şahin’e göndermede bulundu.

Aksoy’un mesajı şöyle:

“Menemen ilçe örgütümüzde kongrede aday olan arkadaşlarıma eşit mesafede olduğumu belirtirim. Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan; belediye başkanının ilçe başkanını belirlediği anlayış, yönetime geldiğimiz an itibariyle bitmiştir. CHP Delegesi özgür iradesini kullanarak ilçe başkanını seçecektir. Bu iradeye ket vurmak doğru değildir. Belediye Başkanının adını kullanarak yapılan her türlü girişim tarafımı bağlamamaktadır. Aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Esas olan CHP kimliğidir. Kazanan CHP olacaktır.Saygılarımla,Menemen Belediye BaşkanıSerdar Aksoy”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halise Ak
 11 Aralık 2019 Çarşamba 20:12
Bu mesaj sadece eski Baskanlara degil,yeni olupta belediye islerinden çok, parti isleriyle ugrasan,ilçe baskani ben’den olsun,anlayisina sahip olanlara da yapilmistir,simdi kimse üstüne alinmayacak ama,. örnek:Cemil Tugay
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir