MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye topladığı çöplerin poşetleriyle yazdı, çağrı yaptı: Atma gari!
Yerel Yönetimler
21 Eylül 2024 Cumartesi 18:41

Belediye topladığı çöplerin poşetleriyle yazdı, çağrı yaptı: Atma gari!

Ödemiş Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde yaptığı temizlik kampanyasında topladığı çöplerden oluşan poşetlerle oluşturduğu  “Atma Gari”  yazısı dikkat çekti.

Çevreci bireylerin sayısını arttırmak ve sürdürülebilir bir bilinç kazandırmak amacıyla Ödemiş Belediyesi Ahrandı mevkiinde temizlik etkinliği düzenledi. Etkinliğe; Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı M. Cumhur Şener, Belediye Meclisi Üyesi Evrim Örsel, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, CHP Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ,CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Anıl Şahan ve gençlik kolları üyeleri, Zafer Mahallesi Muhtarı Burcu Bıçaklı, Ocaklı Mahallesi Muhtarı İrfan Ceylan, çevre gönüllüleri ve belediye çalışanları katıldı


.
Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik araçlarının yer aldığı temizlik etkinliğinde, katılımcılar Ahrandı eski çay bahçesinin önünden piknik alanı mevkiinde kadar olan bölgede ve yol kenarlarında mıntıka temizliği yaptı. Ormanlık alana hiç yakışmayan çöpler ve cam şişeler, zorlu arazi şartlarına ve sıcak havaya rağmen yoğun çabalarla toplandı.  Sürdürülebilir çevre olgusunu vatandaşlar arasında yaygınlaştırma, çevrenin korunması ve atık yönetimi bilincinin oluşturulması gibi pek çok önemli konuda farkındalık yaratan etkinlik kapsamında toplanan çöplerin biriktirildiği  poşetler bir araya getirildi.  Atığın doğaya kontrolsüz bırakıldığının dikkatini çekmek  için  doğanın sesi olarak “Atma Gari” yazısı ile mesaj verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir