MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye’den Cemil Şeboy tesisleri için flaş hamle
Yerel Yönetimler
29 Ağustos 2020 Cumartesi 00:41

Belediye’den Cemil Şeboy tesisleri için flaş hamle

Buca Belediyesi, Bucaspor Kulubü Derneğinin halı sahalarının bulunduğu alandaki 800 metrekarelik hissesini 25 yıl süre ile ücretsiz olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis etmek için harekete geçti. Önerge meclis gündeminde kendine yer buldu. Oturumda yapılan oylama sonucu resmi karar alınacak.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR- Buca Belediyesi, flaş bir tahsis kararına imza atmak için harekete geçti. Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan ve Cemil Şeboy Bucaspor Tesisleri olarak bilinen spor alanında 800 metrekarelik hissenin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi için hamle yapıldı.

Eylül ayı meclis toplantısında oylanacak önerge kabul edildiği takdirde Belediye hiçbir ücret almadan tesisi 25 yıllığına Müdürlüğe tahsis edecek.

İşte o önerge: 1/1000 ölçekli Mer’i imar planında kısmen Semt Spor Alanı, kısmende park alanında kalan ve üzerinde hazlihazırda Bucaspor Kulubü Derneğinin halı sahalarının bulunduğu 7142 ada 4 ve 5 parsellerden 11208,00m² yüzölçümlü 4 parseldeki Belediyemize ait 800,23m²’lik hissemizin 5393 sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (d) bendinde belirtildiği şekliyle 25 yıl süre ile ücretsiz olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilmesi istemine dair önerge.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir