MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediyenin 'Öğretmenler Günü' buluşmasına örgütün öğretmen başkanı çağrılmadı!
Politika
28 Kasım 2017 Salı 13:31

Belediyenin 'Öğretmenler Günü' buluşmasına örgütün öğretmen başkanı çağrılmadı!

CHP’li Halil İbrahim Şenol’un başkan olduğu Gaziemir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıya, aynı zamanda matematik öğretmeni olan CHP İlçe Başkanı Umut Tekin’in çağrılmaması dikkat çekti.

GERÇEKİZMİR - Gaziemir Belediyesi, belediye bünyesinde görev yapan tüm öğretmenlere  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kahvaltı verdi.

Svalinn Hotel’de gerçekleşen organizasyona öğretmenler dışında meclis üyeleri ve belediye bürokratları da katıldı.

CHP’li Gaziemir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu öğretmenler günü etkinliğinde aynı zamanda matematik öğretmeni olan CHP İlçe Başkanı Umut Tekin’in yer almaması dikkat çekti.

Katılan isimlerden bazıları, ilçe başkanını etkinlikte göremeyince Tekin’e ulaştı. Ancak Tekin’in organizasyona davet edilmediği öğrenildi. Partililer “Örgütün öğretmen başkanı, CHP’li belediyenin öğretmenler günü etkinliğe nezaketen çağrılmalıydı” görüşünde birleşti.

Yaklaşan ilçe kongresi öncesi aday noktasında belirsizlik yaşanan örgütte, Belediye Başkanı Şenol ile İlçe Başkanı Tekin arasındaki sağuk savaş bir kez daha gün yüzüne çıktı.

“İlçe kongresinde aday değilim” diyen ancak destekleyeceği aday noktasında da bir adım atamayan Tekin ile ilçe başkanının tavrına göre hareket edecek olan Şenol’un 10 Aralık’taki kongreye doğru hamleleri merakla bekleniyor. İlçede kongreye 10 gün kala ilçe başkan adayı yok.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir