MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama AK Parti'de Koştu 'varım' dedi!
Politika
5 Aralık 2018 Çarşamba 16:57

Bergama AK Parti'de Koştu 'varım' dedi!

Bergama AK Parti İlçe Teşkilatında ilçe başkanlık görevini sürdüren Hakan Koştu, görevinden istifa ederek Bergama Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti kurucu üyelerinin, görev yapmış eski İlçe Başkanlarının ve partili üyelerin  yoğun katılımı ile parti  binasında  gerçekleşen törende konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Koştu,  İlçe Başkanı olarak hizmet ettiği   Başkanlık görevinden istifa ederek  teşkilat üyelerinin aşırı ısrarı üzerine Bergama Belediye Başkanlığına  kendisinin de  aday adayı olduğunu açıkladı.

Hakan Koştu,   basına ve Partililere hitaben yaptığı konuşmasında  şu açıklamalarda bulundu. " AK Partide görev almak, hizmet etmek gerçekten bir ayrıcalıktır. Biz bu ayrıcalığı   uzun yıllar geçmişten bu güne kadar büyüklerimiz ile birlikte hizmet ederek  yaşadık.  İlçe Başkanlığı görevim süresince  bir çok sorun yaşadık çözdüklerimizde oldu çözemediklerimiz de. Lakin, 2009 yılından bu yana yani Bergama 10 yıllık geçmişinde  içler acısı bir duruma gelmiştir. Gerek şehirde gerek köylerde çekilen sıkıntılar  ortadadır.   Bergama'da bu gün bir yerden  bir yere gitmek imkansız hale gelmiştir.  Bizler bu durumu düzeltmek için yola çıktık.  Hükümetimiz bölgemizi çok önemsiyor. Yapılmayacak denilen büyük projelerin tümü yapılacak. Öncelikle dünya Projesi olan Çandarlı  Limanı, ihale edilecek, iki yıl İZBAN Projemiz   hayata geçirilecek  ve 85. 000 M2  TOKİ arsamız ile halkımızı  ev sahibi yapacağız. Belediye Başkanlığını  aldığımızda şehir merkezinde halka Doğal gazın tamamını kendimiz  acilen dağıtacağız. Eski Devlet Hastanemizin olduğu arsaya yeni bir Diş Hastanesi  yaparak sağlıkta tamamlayıcı hizmet vereceğiz" dedi.

Hakan Koştu konuşmasında bunları niçin anlatma gereği duyduğunu ise şu sözleriyle dile getirdi. "Ak Parti hizmet yapmıyor diye konuşanlara cevap olsun diye anlatıyorum. Çevre yollarımız hızla tamamlanacak Serbest Bölge Planlamalarımız ile birlikte  Bergama da öncelikli olarak işsizliğe, istihdama çare olacak Projeler üzerinde çalışarak  yapacağımız hizmet önceliklerimiz bu  yönde olacak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir