MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama Kermesi'nde Linet ve Eşref Ziya rüzgarı
Kültür-Sanat
25 Haziran 2023 Pazar 14:31

Bergama Kermesi'nde Linet ve Eşref Ziya rüzgarı

Bergama ilçesinde, 87'ncisi bu yıl düzenlenen Uluslararası Bergama Kermesi'nin 6'ncı gününde Asklepion Antik Tiyatro'da Linet, Cumhuriyet Meydanı’nda Eşref Ziya sahne alıp, Bergamalıları coşturdu.

87'nci Uluslararası Bergama Kermesi'nin 6'ncı gününde Asklepion Antik Tiyatro’da sahne alan pop müziğin güçlü seslerinden Linet Bergamalılarla buluştu. 18 bin kişinin izlediği konser de Linet, bazı şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi. 'Sustum', 'İhtimal', 'Dünyadan Uzak' ve 'Yatsın Yanıma' gibi sevilen parçalarını seslendiren Linet, sahne performansıyla dikkati çekti.

Konser sonunda sanatçı Linet'e Parşömen'den yapılan plaketi ve çiçeği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu birlikte verip, teşekkür etti.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Eşref Ziya Konseri’ni ise 5 bin kişi izlerken, gün boyu süren sportif faaliyetler, restore edilişinin ardından tekrar ibadete açılan 500 yıllık Hacı Hekim Camii ve kitap imza günleri festivale ayrı bir renk kattı.(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir