MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bingöl’den İzmir Kongresi’nde gerginlik açıklaması: Provokatif girişim!
Politika
7 Ocak 2018 Pazar 21:48

Bingöl’den İzmir Kongresi’nde gerginlik açıklaması: Provokatif girişim!

CHP İzmir Kongresi Divan Başkanı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bingöl’den salonda yaşanan büyük gerginlikle ilgili detaylı açıklama geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Kongresi’nde listelerin belli olmasının ardından Divan Başkanı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’den flaş bir açıklama geldi.

Kongrede yaşanan gerginlik hakkında konuşan Bingöl, "İzmir il kongremiz çok olumlu havada sürerken adaylarımızdan birisinin konuşma anında bir provokatif eylemle karşı karşıya kaldık. Bu şahıs sadece ajan provokatif kimliği ile kongremizi sabote etmek adına görevlendirilmiş şahıs olarak anlamsız bir şekilde anlamsız bir pankart açarak kongremizi sabote girişiminde bulundu. İzmir’de iki adayımız demokratik süreç içerisindeyken böyle provokasyona meydan verilmesi, provokatif girişimde bulunulması CHP’ nin üzerinde oynanan oyunlardan biri olduğunu görüyoruz. 30 ilde kongrelerimizi gerçekleştirirken İzmir talihsiz bir olayla karşılaştı. Şahıs parti üyesi değildir. Tutarsız davranışları nedeniyle 2 yıl önce partiden ihraç edilmiştir. Parti olarak şahıs hakkında gerekli girişimlerde bulunacağız. Maalesef vatandaşlara açık olan kongrede provokatif bir girişimde bulundu. Bu girişimler bizim çalışmalarımızı engelleyemeyecek. Siyasi çalışmaların üzerine set vuramayacaktır. Kongre devam ediyor. Birazdan da oy verme işlemi başlayacaktır. Üzüntü verici bir olaydır. Sağduyulu partililer kısa sürede olayın büyümesini engellemiştir" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir