MENÜ
İzmir -1°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’da sevgi çiçekleri açtı!
Yerel Yönetimler
12 Şubat 2025 Çarşamba 09:48

Bornova’da sevgi çiçekleri açtı!

Bornova Belediyesi, ilçedeki 10 Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel anlamlı bir etkinlik düzenledi. “Veli Katılımlı Hediye Yapım Atölyesi” kapsamında, 3-6 yaş arasındaki çocuklar ebeveynleriyle birlikte sevgi çiçekleri tasarladı. Doğa dostu malzemelerle gerçekleştirilen etkinlikte minikler hem yaratıcılıklarını sergiledi hem de sevgilerini el emeğiyle ifade etme fırsatı buldu.

Bornova Belediyesi’nin çocuklara yönelik sosyal ve eğitsel çalışmalarının bir parçası olan etkinlikte, minikler ebeveynleriyle birlikte keyifli saatler geçirdi. El becerilerini geliştiren ve yaratıcılıklarını ortaya koyan çocuklar, tasarladıkları çiçekleri sevgilerini göstermek istedikleri kişilere armağan edebilecekler. Atölyede kullanılan malzemelerin doğa dostu olması ise etkinliğe ayrı bir anlam kattı.

Başkan Ömer Eşki: “Sevgi, paylaşıldıkça çoğalır”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, çocukların düzenlenen etkinlikle sevgiyi en saf haliyle ifade ettiklerini belirterek, "Sevgi, insanların en güçlü bağlarından biridir ve paylaşıldıkça çoğalır. Çocuklarımızın bu yaşta sevgiyi hissetmeleri, paylaşmaları ve yaratıcılıklarını ortaya koymaları bizim için çok önemli. Bornova Belediyesi olarak, yalnızca fiziksel yatırımlarla değil, sosyal projelerle de çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada çocuklarımızın sevgiyle ürettikleri çiçekler, onların kalplerindeki iyiliğin ve umudun bir yansımasıdır” diye konuştu.

Çocuklara yönelik etkinlikler sürecek

Bornova Belediyesi, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak ve onların yaratıcılıklarını desteklemek amacıyla etkinliklerine devam edecek. Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde düzenlenen atölyeler, miniklerin eğlenerek öğrenmesine ve aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmesine imkan tanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir