MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da tadilat yaparken orman yangınına neden olan 2 kişi tutuklandı
Güncel
28 Haziran 2025 Cumartesi 18:28

Bornova'da tadilat yaparken orman yangınına neden olan 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Bornova ilçesinde orman yangınına neden oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Yakaköy Mahallesi'nde 27 Haziran'da bir evin çatısındaki tadilat sırasında çıkan kıvılcımlarla orman yangına neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan E.B., R.T., E.Ü. ve L.B'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ü. ve L.B. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, E.B. ve R.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

-Olay

Yakaköy Mahallesi'nde 27 Haziran'da, bir evin çatısındaki tadilat sırasında kıvılcımların neden olduğu yangın rüzgarın etkisiyle önce tarım arazisine daha sonra ormana sıçramış, ihbar üzerine yangına karadan ve havadan müdahale edilmişti.

Bölgedeki 455 ev tahliye edilmiş, bazı ev ve araçlar zarar görmüştü.(AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir