MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'nın çocukları hayallerini çizecek!
Yerel Yönetimler
1 Mart 2018 Perşembe 11:15

Bornova'nın çocukları hayallerini çizecek!

Bornova Belediyesi çocukların hayal dünyalarında kendileri için nasıl bir gelecek tasarladıklarını keşfetmek amacıyla “Çocuk gözüyle geleceği tasarlamak” konulu resim yarışması düzenliyor. İzmir il sınırları içinde yer alan tüm özel ve resmi okullarda öğrenim gören öğrencilere açık olan yarışma 2 Mart Cuma günü başlıyor. Son başvuru tarihi ise 06 Nisan 2018 Cuma.

Bornova Belediyesi çocukların, geleceklerini resimlerle yansıtma imkanı sağlayacak yarışma düzenliyor.İki kategoride gerçekleştirilecek resim yarışmasında birinci kategoride 6-10,  ikinci kategoride ise 11-15 yaşlarındaki öğrenciler yarışacak. Her grup yarışmaya daha önce sergilenmemiş ya da ödül almamış, özgün bir resimle katılabilecek. Her iki kategoride de üçer adet Başarı Ödülü verilecek. Ödüller her iki kategori için ayrı ayrı belirlenecek. Sonuçlar, 22 Nisan 2018’de açıklanacak.

Son Başvuru 6 Nisan
Eserler en geç 06 Nisan 2018 Cuma  günü mesai bitimine kadar Bornova Belediyesi Atatürk Kitaplığı’na posta, kargo yoluyla ya da elden teslim edilecek.Yarışmaya katılmak isteyenler  www.bornova.bel.tr adresinden ya da 0232 999 29 29 numaralı dahili 4963 ve 4964’ten yarışma ile ilgili detaylı bilgi alabilecek.

Seçici Kurul’da seçkin isimler
?Dereceye girecek eserleri, Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi A.B.D. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender,  Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi A.B.D. Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Dizar Ercivan Zencirci, Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi A.B.D. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ekin Boztaş,  Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Kursları Sorumlusu Aysun Bircan belirleyecek. Seçici kurul dereceye girecek eserler dışındaki yayınlanmaya ve sergilenmeye değer görülen eserleri de belirleyecek. Seçilen ve ödül alan eserler Bornova Belediyesi’ne ait salonlarda sergilenecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir