MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'nın çocukları hem eğlendi hem öğrendi
Yerel Yönetimler
8 Mart 2018 Perşembe 12:18

Bornova'nın çocukları hem eğlendi hem öğrendi

Bornova Belediyesi’nin 7-14 yaş arası çocukların sosyalleşmelerine ve birlikte eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek amacıyla kurduğu Çocuk Kulübü her hafta birbirinden güzel buluşmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çocuk Kulübü üyeleri Çamdibi Katlı Pazaryeri Tesisleri Nedret Güvenç Sahnesi’nde buluştu.

Bornova Belediyesi’nin 7-14 yaş arası çocukların sosyalleşmelerine ve birlikte eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek amacıyla kurduğu Çocuk Kulübü her hafta birbirinden güzel buluşmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çocuk Kulübü üyeleri Çamdibi Katlı Pazaryeri Tesisleri Nedret Güvenç Sahnesi’nde buluştu. Hacivat-Karagöz gösterilerinin yanısıra önemli bilgilendirmeler de yapıldı. İzmir Barosu avukatlarından Süheyla Uğur ve Ece Üstündağ “Çocuk Hakları” konusunda bilgiler verdi. Çocuklara yönelecek olumsuz durumlara karşı alınacak önlemler anlatıldı.

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü buluşmaları kapsamında gerçekleşen Hacivat Karagöz gösterisi ilgi ile izlendi. Çamdibi Katlı Pazaryeri Tesisleri Nedret Güvenç Sahnesi’nde buluşan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri eğlenceli bir gün geçirdi.

Ayrıca İzmir Barosu avukatlarından Süheyla Uğur ve Ece Üstündağ “Çocuk Hakları” seminerinde önemli bilgiler verdi. Ülkemizde son günlerde kamuoyuna yansıyan çocuklara yönelik olumsuz durumlara karşı alınması gereken önlemler ele alındı.

Bu kapsamda; “Cocuk Kimdir?Cocuk Koruma Kanunu’na göre çocuk nasıl tanımlanmıştır?Cocukların hakları ve sorumlulukları nelerdir? Çocuk Koruma Kanunu’na göre koruyucu ve destekleyici tedbirler nelerdir?Bunlar için nereye nasıl basvuru yapılır?İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi’ne hangi konularda basvurulabilir?” gibi önemli başlıklar hakkında bilgiler verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir