![Şimşek: Yabancı yatırımlar geri dönecek](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Simsek-Yabanci-yatirimlar-geri-donecek-141141.jpg)
Şimşek: Yabancı yatırımlar geri dönecek
![Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Kopru-ve-otoyol-gecis-ucretlerine-zam-141102.jpg)
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam
![Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Simsek-Ulkemizdeki-yatirim-firsatlarini-anlattik-141088.jpg)
Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
![Özelleştirme kararı: İzmir'de 2 arsa vitrine çıktı!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Ozellestirme-karari-Izmir-de-2-arsa-vitrine-cikti--141055.jpg)
Özelleştirme kararı: İzmir'de 2 arsa vitrine çıktı!
![Hazır giyim sektörünün kalbi Fashion Prime'da attı](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Hayir-giyim-sektorunun-kalbi-Fashion-Primeda-atti-141036.jpg)
Borsa İstanbul AŞ, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesiyle pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.
Borsa İstanbul'un Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesine ilişkin yaptığı açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Saat 16.49:54 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay Piyasası'ndaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'ndaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasası'nda sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları, gayrimenkul sertifikalarında ve emtia sertifikalarında saat 17.09:54'te tek fiyat emir toplama, 17.14:54'te eşleştirme yapılacak ve 17.19:54'ten itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasası'nda tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 17.09:54'te tek fiyat emir toplama yapılacak ve 17.19:54'ten itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakkı kuponu ve yeni pay alma hakkından arta kalan birincil piyasa sıralarında işlemler, 17.19:54'ten itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir."
İKİNCİ KEZ DEVRE KESTİ
Borsada işlemler yeniden başladıktan sonra düşüş yüzde 7’yi geçince tekrar devre kesici uygulandı. (NTV)