MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Meclisi'nde Başkan Kılıç'tan 'siyaset dili' mesajı, AK Parti'den 'borç' önergesi!
Yerel Yönetimler
2 Mayıs 2019 Perşembe 19:36

Buca Meclisi'nde Başkan Kılıç'tan 'siyaset dili' mesajı, AK Parti'den 'borç' önergesi!

Buca Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan birinci oturumunda, AK Parti grubu Buca Belediyesi’nin ve belediye şirketi olan Buca Mar. A.Ş’nin borçlarının açıklanmasına yönelik soru önergesi verdi. Başkan Erhan Kılıç, Ankara Çubuk’taki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı hatırlatarak, siyaset dilinin yumuşatılması gerektiğini ifade etti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Buca Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan birinci oturumu Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın yönetiminde gerçekleşti. Mecliste AK Parti grubu belediyenin borçlarının açıklanmasına yönelik soru önergesi verdi. Toplantıda CHP grubunun talebiyle gençlik komisyonu kurulması oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı hatırlatarak siyaset dilinin yumuşatılması noktasında çağrı yaptı.

AK PARTİ’DEN BELEDİYENİN BORÇLARINA YÖNELİK SORU ÖNERGESİ

Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Burçin Kevser Tourchian Buca Belediyesi’nin ve belediyenin şirketi olan Buca Mar. A.Ş’nin miktar sınırlaması olmaksızın, hangi kurum, kuruluş, dernek, vakıf, şahsa ne kadar borcu olduğunun açıklanmasına yönelik soru önergesi verdi.  Başkan Kılıç ise yasal süre içerisinde yazılı olarak önergenin yanıtlanacağını belirtti.

GENÇLİK KOMİSYONU KURULDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubu gençlerin sorunlarının tespitine yönelik 11 ay süreli çalışmak üzere gençlik komisyonu kurulması için önerge verdi. Önergenin oy birliği ile kabul edilmesiyle komisyon üyeleri; CHP’den Uğur Aydın, Merve Doğan, Hüseyin Duyan, AK Parti’den ise Burcu Kevser Tourchian ve Hüseyin Paşaoğlu oldu.

BAŞKAN KILIÇ’TAN SİYASET DİLİNİN YUMUŞATILMASI VURGUSU

Başkan Erhan Kılıç, Ankara Çubuk’taki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı hatırlatarak, siyaset dilinin yumuşatılması gerektiğini ifade etti. Kılıç, “ Bu tür olayların yaşanmaması için iktidar, muhalefet demeden elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir