MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca'da siyasi fair-play: İki adaydan yan yana demokratik yarış mesajları!
Politika
18 Mart 2019 Pazartesi 17:34

Buca'da siyasi fair-play: İki adaydan yan yana demokratik yarış mesajları!

Buca'da afiş saldırılarıyla yükselen tansiyon Cumhur İttifakı Adayı Arslan ile Millet İttifakı Adayı Kılıç'ın saha çalışmaları sırasında karşılaşıp verdikleri mesajlar ve fair-play görüntüsüyle dindi.

Buca'da Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı AK Partili Mustafa Arslan ve Millet İttifakı Adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Erhan Kılıç'ın afişlerine yapılan saldırılarla yükselen tansiyon iki ismin seçim çalışmaları sırasında karşılaşması ve verdikleri fair-play görüntüsüyle düştü. 

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı AK Partili Mustafa Arslan ve Millet İttifakı Adayı CHP'li  Erhan Kılıç'ın Akıncılar Mahallesi'ndeki temasları sırasında karşılaştı. Selamlaşalarak birbirlerine başarılar dileyen ikili birlikte çay içip sohbet de etti. 

YARIŞA GÖLGE DÜŞMEYECEK
Arslan, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu hatırlatarak, “Biz olayın büyümesini istemedik, vatandaşın da gerilmesini doğru bulmuyoruz. Kendi Seçim Koordinasyon Merkezimize ve burada çalışma yapan ekiplere de kalp kıracak hiçbir eylemin içinde olmalarını istemediğini söyledim. Arkadaşlarımız da bu konuya büyük hassasiyet gösteriyorlar” dedi. 

Millet İttifakı Adayı Kılıç da hangi taraftan olursa olsun afişlere yapılan saldırıların doğru olmadığını ifade ederek, “Bu tür gerginlik yaratacak girişimleri biz de çok yanlış buluyoruz. Caddede yan yana ikimizin de afişi olabilir. Bu bir demokratik yarıştır. Biz de ekiplerimizi gerginlik yapacak eylemlerden uzak durmaları konusunda uyardık” dedi. 

Bir süre sohbet eden Başkan Adayları, seçim yarışında bir birine başarı diledikte sonra farklı yönlere doğru esnaf ziyaretlerini sürdürdü. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir