MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca’da o akaryakıt istasyonu yeniden satışta!
Güncel
26 Ekim 2023 Perşembe 08:27

Buca’da o akaryakıt istasyonu yeniden satışta!

Buca Belediyesi daha önce vitrine koyduğu akaryakıt istasyonunu yeniden satış için 150 Milyon TL muhammen bedel ile tekrar ihaleye çıkardı. Belediye yine daha önce ihaleye çıkardığı fakat satışı gerçekleşmeyen benzinliğin bitişiğindeki taşınmazı da 80 milyon TL bedel ile satma kararı aldı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Buca Belediyesi ilçedeki akaryakıt istasyonu ve bitişiğinde yer alan taşınmaz için satış kararı aldı.

Belediye mülkiyetinde bulunan Atatürk Caddesi üzerindeki akaryakıt istasyonunu 150 Milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. İlgili ihale notunda  ‘Taşınmazda hali hazırda kira sözleşme süresi dolan ve Fuzuli Şagil konumunda bulunan eski kiracı bulunmaktadır. (TEK Kurumu lehine 3,53 m²’lik yerde irtifak hakkı bulunmaktadır)’ ifadelerine yer verildi.

Buca Belediyesi’nin satışa çıkardığı bir diğer taşınmaz ise akaryakıt istasyonun bitişiğinde bulunan ve imar durumu ‘konut dışı kentsel çalışma’ alanı olan taşınmaz oldu. Belediye 6 bin metrekarelik taşınmaz için 80 milyon TL tahmini bedel belirledi.

Her iki taşınmazın ihalesi de 7 Kasım’da saat 14:45 ve 15:00’da Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Satışların gerçekleşmesi durumunda belediye kasasına 230 Milyon TL girecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir