MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bülent Delican'dan o iddiaya sert tepki!
Politika
16 Şubat 2018 Cuma 19:56

Bülent Delican'dan o iddiaya sert tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğunu Aydın Şengül’e devreden Bülent Delican, bir haber sitesinde görevden alınmasıyla ilgili istifa resti çektiğine yönelik çıkan iddiaya yazılı açıklamayla yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini bugün törenle Aydın Şengül’e devreden Bülent Delican, bir haber sitesinde çıkan kendisine yönelik iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

İddiaları reddeden Delican, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:

İl Başkanlığı görevim süresince de kasti, asılsız haber ve değerlendirmeleri ile beni hedef almayı planlamış görünse de partimizin İzmir'deki itibarını zedeleyen bir internet gazetesi hızını alamamış görünüyor. Görevimi devrettiğim gün bir asılsız haber daha yaparak saldırısını sürdürmüş. İddiası o ki; görevimden ayrılmamak için rest çekmişim ve geri adım atmak zorunda kalmışım(!)

Biz; 'bizim davamız kişisel olamaz' dememize; hali hazırda partimiz usul ve erkanına tereddütsüz uymuş olmamıza rağmen; mecralarında fütursuzca mesnetsiz saldırılarını, iftiralarını sürdürmekte ısrarlı; hesapları her ne ise  peşini bırakmamakta kararlı görünüyorlar. Tekrar etmek istiyorum ki; hem partimde layık görüldüğüm görevler süresince ve bugün; hem de bir fani olarak alnım açıktır, gönlüm rahattır. Taş hangi elden, kimin kelamıyla gelirse gelsin; ne bana ne de partimin duruşuna ve yoluna değmesine izin vermedim, vermeyeceğim.

Haber kaynağı var mıdır bilmiyorum ancak hiç sanmıyorum. Ama olduğunu da iddia ederlerse ki açıklamalılar; o kaynak da itibara değmeyecek, aklıevvel bir AK Parti düşmanıdır! Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da adını geçirerek, hatta alet ederek; beni partimin ve davamın uzağına düşürmeye çalışan bu zatların kirli ne hesabı varsa elbette yargının karşısına çıkacaktır. Bu yalanın karşılığını bulması için hukuki süreci hızla başlatacağımın bilinmesini istiyorum. İddiaları külliyen yalandır ve unutulmamalıdır ki; ' Yalan ölümlü, doğru ebedidir'.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir