İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Harmandalı Katı Atık Depolama Tesisi üzerinden, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ile yaşadıkları gerginliğe dair açıklamalarda bulundu.
GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Harmandalı Katı Atık Depolama Tesisi üzerinden, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ile yaşadıkları gerginliğe dair açıklamalarda bulundu.
"ONUR BAŞKAN ÇOK SEVDİĞİM BAŞKANLARDAN BİRİ!"
Tugay açıklamasında şunları kaydetti: Geçenlerde il başkanımızla beraber ilçe belediye başkanlarımızla toplantı yaptık. Onur Başkan da oradaydı, kendisinden bir şey duymadım. Onur Başkan benim çok sevdiğim, değer verdiğim başkanlarımızdan biri. Onunla benim hiç sorunum yok. Hiçbir başkanımızla hiçbir sorunum yok, emin olabilirsiniz. Hepimiz kamu görevi yapıyoruz. İlçelerimize, şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Aramız gayet iyi gerçekten. Hiçbir sorunum yok.