MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir Meclisi'nde önemli görevlendirme kararları: '2 Numara' resmileşti!
Yerel Yönetimler
13 Şubat 2023 Pazartesi 19:30

Büyükşehir Meclisi'nde önemli görevlendirme kararları: '2 Numara' resmileşti!

Şubat ayı oturumunda Barış Karcı'nın vekaleten üstlendiği ve kurumun 2 numaralı koltuğu olarak tanımlanan Genel Sekreterlik görevi resmileşti. Öte yandan CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı görevi nedeniyle meclis üyeliğinden istifa eden Bülent Sözüpek'in yerine ve komisyonlardaki görevlerinin yerine gelen isimler de belli oldu.

GERÇEKİZMİR - Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk olağan oturumu Başkan Tunç Soyer idaresinde gerçekleşirken önemli görevlendirmeler de yapıldı. 

KARCI RESMİLEŞTİ 
Büyükşehir Belediyesi'nde Buğra Gökçe'nin geride kalan yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesinin ardından genel sekreterlik görevine vekaleten bakan Barış Karcı'nın görevi resmileşti. Karcı'nın kurumun 2 numaralı koltuğuna aslen atanması kararının onaylandığı meclis oturumunda divan tarafından okunarak kamuoyuyla paylaşıldı. 

SÖZÜPEK'İN YERİNE GELEN İSİMLER BELLİ OLDU 
Öte yandan CHP Karabağlar'ın yeni ilçe başkanı olan Bülent Sözüpek bu görevi nedeniyle meclis üyeliğinden istifa kararı aldı. Sözüpek yerine Büyükşehir Meclis Üyeliğine Karabağlar Üyesi CHP'li Mümtaz Rodos getirildi. Rodos aynı zamanda Sözüpek'in görev aldığı Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonu'na da seçildi. Sözüpek'in başkanlığını yaptığı Plan-Bütçe Komisyonu'na ise Onur Yiğit seçildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir