MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir Meclisi’nde adaylık istifası rüzgarı
Politika
16 Mart 2023 Perşembe 19:06

Büyükşehir Meclisi’nde adaylık istifası rüzgarı

Gözler 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere  çevrilirken, Büyükşehir Meclisi’nde adaylık istifası rüzgarı yaşandı.İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ istifa edip aday adayı oldu.Öte yandan İYİ Parti Balçova Meclis Üyesi Öztürk Keskin de meclis üyeliğinden istifa edip aday adayı oldu.

GERÇEKİZMİR-Seçim takviminin açıklanmasından sonra gözler 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine çevrilirken, yoğun bir istifa ve aday adaylığı trafiği yaşanıyor.

İzmir'de de partilerde ve kamuda bu yönde büyük hareketlilik var. Son olarak Büyükşehir Meclisinde CHP, AK Parti ve MHP’de flaş istifalar yaşandı.

KÖKKLINÇ'TAN SON DAKİKA İSTİFASI

Güzelbahçe Belediyesi Meclis Üyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç görevinden istifa etti. CHP’de meclis üyelerinin istifa etmemesine yönelik MYK’nın tavsiye kararına rağmen Kökkılınç son dakikada adaylık kararı alarak istifa etti.

MHP'DE ŞAHİN DE ADAY ADAYI OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin de istifa edip milletvekili aday adayı oldu.

AK PARTİ'DE BÜYÜKDAĞ BIRAKTI

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek  genel seçimlerde milletvekilli aday adayı olmak için Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden istifa etti.

Öte yandan İYİ Parti Balçova Meclis Üyesi Öztürk Keskin de meclis üyeliğinden istifa edip aday adayı oldu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Buca
 17 Mart 2023 Cuma 12:05
Meclise İzmir'den en çok yakışacak isim. Mesleği,duruşu,72 millete aynı gözle bakışı ile örnek bir siyasetçidir Nilay Kökkılınç... Yıllardır bir çok kademede görev almış ve layığıyla yapmıştır. Her alanda kadınların sesi olacağına inancımla yolunuz açık olsun....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir