MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'de Tugay’dan belediye şirketlerine kritik atamalar!
Yerel Yönetimler
19 Nisan 2024 Cuma 21:25

Büyükşehir'de Tugay’dan belediye şirketlerine kritik atamalar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay belediye şirketlerinde yeni görevlendirmeler kapsamında İZULAŞ ve Grand Plaza Genel Müdürlüğü pozisyonlarında değişikliğe gitti.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinin ardından büyükşehir kadrolarında revizyona devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay belediye şirketleri ile ilgili ilk hamlesinde İZBETON’un başına Hüseyin Sezer’i getirmişti.

Tugay’dan belediye şirketleri ile ilgili ikinci hamle geldi. Tugay İZULAŞ Genel Müdürü Ali Celal Ergin’in yerine daha önce aynı görevi yapan mevcut Grand Plaza Genel Müdürü Arda Şekercioğlu’nu getirdi.

Şekercioğlu’nun yerine Grand Plaza Genel Müdürlüğü’ne ise Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş'nin Satın Alma Müdürü Hilmi Aksoy getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 murat
 25 Nisan 2024 Perşembe 12:05
Sayın başkanim arda sekercioglunun kararını kesinlikle gözden geçirin ne demek istediğimi orada çalışan canı çok yanan personellere sorabilirsiniz değişim daha önce başarısız olan bir kişiyi tekrar aynı göreve getirme değildir zaman geçtikçe ne demek isteğimi çok iyi anlayacaksınız saygilar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir