MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'de bayramlaşma, Soyer'den çarpıcı mesajlar!
Politika
9 Ağustos 2019 Cuma 16:31

Büyükşehir'de bayramlaşma, Soyer'den çarpıcı mesajlar!

Bayramlaşma töreninde konuşan Soyer,  “Türkiye yakından İzmir’i izliyor. Gerçekten Türkiye’ye örnek olmaya, model olmaya devam ediyoruz. Az önce Aziz Başkan ile görüştüm. İlk olarak onun bayramını kutladım. Ondan bu görevi devraldık. Aldığımız bu görevde çıtayı yükseltmek için çalışacağız. Gerçekten çok şanlıyız. Çok şanslı olduğumuz bir gerçek ama bir gerçek daha var; mazeretimiz yok. Mükemmeli yakalamak zorundayız" dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma mesaisi yaşandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer, çalışanlarının Kurban Bayramı'nı kutladı. 

Belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Başkan Soyer’in yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Buğra Gökçe ve çok sayıda bürokrat da katıldı. 

Başkan Soyer burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.



AZİZ BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜM... 
Sözlerine "Türkiye’nin gözü üzerimizde" diyerek sözlerine başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  “Türkiye yakından İzmir’i izliyor. Gerçekten Türkiye’ye örnek olmaya, model olmaya devam ediyoruz. Az önce Aziz Başkan ile görüştüm. İlk olarak onun bayramını kutladım. Ondan bu görevi devraldık. Aldığımız bu görevde çıtayı yükseltmek için çalışacağız. Gerçekten çok şanlıyız. Çok şanslı olduğumuz bir gerçek ama bir gerçek daha var; mazeretimiz yok. Mükemmeli yakalamak zorundayız. Bunun için de yapacağımız tek şey çalışmaktır. Herkes ne iş yapıyorsa yapsın en iyisini yapmak için gayret göstereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ MİRAS NE MAL NE MÜLKTÜR!
Başkan Soyer şöyle devam etti: Omuzlarımızdaki yük çok... Türkiye bize bir görev verdi. Türkiye dipten gelen dalgayı büyütmek istiyor. Bu dip dalga da İzmir’dir. Yani sizler, bizleriz. Sizlerle çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gerçekten İzmir’e laik olacağımıza inanıyorum. Çünkü size inanıyorum. Çocuklarımıza bırakacağımız miras, ne mal, ne de mülktür. Bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız görev onlara bırakacağımız en büyük mirastır. Ben bunu yerine getireceğimize inanıyorum. Bayramda görevli arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Bayramdan sonra canla başla aşkla İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir