MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'de 'değişim' düğmesine basıldı: 4 isimle yollar ayrıldı
Yerel Yönetimler
21 Mayıs 2019 Salı 13:02

Büyükşehir'de 'değişim' düğmesine basıldı: 4 isimle yollar ayrıldı

Büyükşehir Belediyesi’nde ‘değişim’in düğmesine basıldı. İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, Ünibel A.Ş. Genel Müdürü Ardahan Totuk, şirketler koordinatörü Hilmi Özen'le yollar ayrılırken, Pervin Şenel Genç'in şirketlerdeki yetkileri de alındı.

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer'in göreve gelmesinin ardından kurum için revizyon düğmesine basıldı ve değişimin startı verildi. 

Büyükşehir ana kademesi ve kuruma bağlı şirketlerde işleyiş hakkında bir süre brifing alan Başkan Tunç Soyer düğmeye 4 isimle yola devam etmeme kararı alarak bastı. 

İlk olarak beleidye şirketi İZELMAN'ın Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı’nın görevden alındığı ve tebliğin yapıldığı öğrenildi. Kırmızı’nın Cuma gününe kadar belediyeden ayrılacağı öğrenildi.

Büyükşehir'de Başkan Aziz Kocaoğlu döneminden uzun süre genel sekreterlik görevi yürüten Pervin Şenel Genç'in de bazı şirketlerdeki yönetim kurulu üyeliği ve yetkilerine son verildi. 

Soyer ayrıca şirketler koordinatörü olarak görev yapan Hilmi Özen'le de yola devam etmeme kararı aldı. Son olarak Ünibel A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten İzmir eski Vali Yardımcısı Ardahan Totuk'la da yollar ayrıldı. 

Değişimin şirketlerin yanı sıra daire başkanları, ESHOT ve İZSU gibi kurumlarda süreceği öğrenildi.

31 Mart sonrası İZFAŞ Genel Müdürü Gül Şener ve İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ayrılma kararı almıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir