MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'de değişimin şifreleri: Soyer röntgeni çekti, düğmeye basıyor!
Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2019 Pazartesi 11:35

Büyükşehir'de değişimin şifreleri: Soyer röntgeni çekti, düğmeye basıyor!

Bayramdan sonra ciddi icraatların startını verecek Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde beklenen bürokratik değişimi ay sonuna kadar gerçekleştirecek. Geride kalan 2 ay da birimlerden brifing alan ve bürokrasiye yönelik ciddi bir çalışma yaparak adeta belediyenin röntgenini çeken Soyer, genel sekreter yardımcılığı, daire başkanları, ESHOT ve İZSU gibi kuruluşlar ile şirketlerin yönetim kadrolarında ‘değişime’ gidecek. Soyer, Genel Sekreter Gökçe ile devam edecek.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de 31 Mart’ta belediye başkanı seçilen isimler ciddi bürokratik hamleler yaparken, gözler Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.

Seçim sonrası geçen iki ayda değişim için acele etmeyen ve birimlerden brifing alarak adeta belediyedeki işleyişin röntgenini çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, düğmeye basıyor.

Bayramdan sonra ciddi icraatların startını verecek Soyer, bu nedenle Büyükşehir’de beklenen bürokratik hamleyi ay sonuna kadar yapacak. Soyer çalışmalarında sona gelirken, kafasında değişimin fotoğrafını da oluşturdu.

Soyer’in Genel Sekreter Buğra Gökçe ile devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Soyer’in bunu yakın çevresi ve Gökçe ile paylaştığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre değişim genel sekreter yardımcılığı, daire başkanları, ESHOT ve İZSU gibi kurumlar ile şirketlerin yönetim kadrolarında değişim gerçekleşecek.

Belediye içinden terfilerin dışında, dışarıdan isimlere de görev verilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan
 21 Mayıs 2019 Salı 09:37
TUNÇ BAŞKANIMIZ EN İYİ DEĞİŞİMLERİ VE YENİ HEYECANLI ŞEVKLE AŞKLA ÇALIŞACAK YENİ KADROYU KURACAĞINDAN KUŞKUMUZ YOK.A-Z ye Yenilenmede, Dinamik Kadronun oluşturulmasının çok önemli olduğunu düşünenlerdenim. IZMIR''İ İYİ TANIYAN SORUNLARINI AŞKLA, ŞEVKLE ÇOK ÇALIŞARAK HIZLI,AKILCI,ÇÖZÜMLER ÜRETECEK YENİLENMENİN İZMİR''E İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. YENİ ORKESTRA ŞEFİMİZ,TUNÇ BAŞKANIMIZDAN BEKLİYORUZ.
 
 21 Mayıs 2019 Salı 08:09
umarım fırtına buralara da uğrar, herkez huzursuz, yöneticilerden.
 İrfan
 20 Mayıs 2019 Pazartesi 21:48
Değişime, Ankara'dan transfer edilenlerden başlasanız bence daha iyi edersiniz. İzmir'i bilmeyenler, İzmir'in problemini ne bilsinler... Etraflarındaki ne anlatırsa o kadarını biliyorlar. Bir de bilgiçlik taslıyorlar.
 Bahriyeli
 20 Mayıs 2019 Pazartesi 21:08
Tecrübeli bir isim Ersu HIZIR dan sayın başkanımızın faydalanması İzmir için çok faydalı olacaktır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir