MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den 65 yaş üstü vatandaşlar için 'acil ihtiyaç hattı'
Yerel Yönetimler
21 Mart 2020 Cumartesi 16:59

Büyükşehir'den 65 yaş üstü vatandaşlar için 'acil ihtiyaç hattı'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, koronavirüsle mücadele kapsamında Bakanlık tarafından 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasının yasaklanması sonrası, ihtiyaçlarını karşılamak adına belediye olarak yanlarında olduklarını duyurdu, kendilerine 24 saat boyunca ulaşabilecekleri numaraları paylaştı.

GERÇEKİZMİR - Dünyayı etkisi altına alan  ve Türkiye’de de yayılan koronavirüse karşı devlet kurumları, yetkililer, sağlık kuruluşları ve belediyeler çalışmalarını sürdürürken, İçişleri Bakanlığı 65 yaş ve üstü vatandaşlar için sokağa çıkmalarının yasaklandığını duyurdu. 

İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Tunç Soyer,  evde kalacak olan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına belediyeye ulaşmaları çağrısında bulundu. Soyer, " 65 yaş üstü büyüklerimizin yanındayız! Acil ihtiyaçları ve yardım talepleri için belediyemize 444 40 35 ve 185 no'lu telefonlardan 24 saat ulaşabilirler. İlçe belediyelerimiz de zorunlu ihtiyaçları için yardım ve desteğe hazırlar" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplu ulaşımda kullandığı kartların geçici olarak askıya alındığını da duyurmuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir