MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den Kültürpark'ta tadilat: O holler de hizmete açılacak!
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2021 Çarşamba 08:33

Büyükşehir'den Kültürpark'ta tadilat: O holler de hizmete açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ta bulunan 3 ve 4 nolu hol için tadilat yapılması yönünde karar verdi. Gerçekleşen ihaleyi 5 milyon 509 bin TL'lik bedelle Sarı İnşaat kazandı. Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim depremi sonrasında 1 ve 2 nolu holleri hizmet birimleriyle kullanıma açarken 3 ve 4 nolu hollerin de yeni süreçte aktif hale geleceği aktarıldı.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, geçtiğimiz 30 Ekim'de kentte 6.9 şiddetinde gerçekleşen deprem sonrasında binasını tahliye ederek birimleriyle hizmet vermeye başladığı Kültürpark hollerinde tadilat için kollan sıvandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yapım İhaleleri Dairesi Başkanlığı Üst Yapı Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü tarafından açılan ihale kapsamında Kültürpark 3 ve 4 Nolu Hol'de tadilat çalışması yapılacak.

Yapım ihalesinin yaklaşık maliyeti 7 milyon 343 bin 25 lira olarak belirlenirken ihaleyi 5 milyon 509 bin TL'lik bedelle Sarı İnşaat Nakliyecilik Gıda Tarım Petrol İthalat-İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.
Deprem sonrasındaki zaman diliminde 1 ve 2 nolu holleri hizmet birimleriyle kullanıma açan Büyükşehir Belediyesi'nin 3 ve 4 nolu holleri de yeni süreçte aktif hale getireceği aktarıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir