MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den deniz gezileri!
Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2024 Salı 08:34

Büyükşehir'den deniz gezileri!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlenen deniz gezileri memnuniyet yarattı. Geziler yaz mevsimi boyunca devam edecek.

Dezavantajlı mahallelerde Dayanışma Noktaları aracılığıyla okuma-yazma kurslarından kültür-sanat etkinliklerine kadar pek çok alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, planladığı günübirlik plaj gezileriyle de dikkat çekiyor. Büyükşehir’in dezavantajlı mahallelerde yaşayan kadınlar ve tatil dönemindeki öğrenciler için organize ettiği deniz gezileri sürüyor. “Denizle Buluşmayan Kalmasın” sloganıyla başlayan gezilerle temmuz ayında çok sayıda yurttaş denizle buluşmanın keyfini çıkarttı. Etkinliklerde yer alan kadın ve çocukların bir kısmı İzmir Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilk kez denizi gördüğünü belirterek teşekkür etti. Geziler yaz dönemi boyunca sürecek.


 
Dayanışma Noktaları devrede
Yurttaşlar Dayanışma Noktaları aracılığıyla deniz programlarına dâhil oluyor.  Dayanışma noktalarından Büyükşehir servisleriyle alınan İzmirliler dönüşte aynı noktaya bırakılıyor. Gezi sırasında katılımcılara çeşitli ikramlar da yapılıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aylin
 25 Ağustos 2024 Pazar 11:01
Belediyenin deniz gezisine katılmak istiyorum ne yapmam gerek
 Turkan girgin
 9 Ağustos 2024 Cuma 16:07
Belediye nin deniz gelmelerine katılmak istiyorum
 Aylin
 8 Ağustos 2024 Perşembe 17:25
Belediyenin deniz gezilerine katılmak istiyorum
 Süleyman pehlivan
 6 Ağustos 2024 Salı 21:38
Geziden vakit ayirirsaniz yolların durumu malum her tarafı cukurlarla dolu ana yolları gezseniz yeter köy yolu gibi maşallah gezin bakalim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir