MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den ilk tasarruf adımı: Yurt dışı seyahatler iptal!
Yerel Yönetimler
13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:12

Büyükşehir'den ilk tasarruf adımı: Yurt dışı seyahatler iptal!

Döviz kurundaki büyük dalgalanma nedeniyle tasarruf tedbirleri için düğmeye basan Büyükşehir'de ilk karar Eylül ayında gerçekleşecek iki yurt dışı seyahatin iptal edilmesi oldu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı ilk olağan oturumu Başkan Aziz Kocaoğlu'nun yokluğunda Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşti. 

Oturuma damga vuran karar döviz kurundaki büyük dalgalanma nedeniyle atılan tasarruf adımı oldu. 

Oturumda 4-7 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye, 17-21 Eylül tarihleri arasında da Almanya’nın başkenti Berlin'e belediye personellerinin yapacağı seyahatleri içeren önergeler gündemden kaldırıldı. 

Öte yandan oturumda AK Parti Grup Başkanvekili Ali Kökoğuz'dan meclisten Amerika Birleşik Devletleri'nin Türkiye’ye tutumuna karşı ortak bildiri yayınlanmasını talebi geldi. 

AK Partili Kökoğuz, “ABD Devlet Başkanı Donald Trump’ın ülkemize karşı tavrı karşısında birliktelik içeren bir bildiri yayınlayalım. 15 Temmuz’un ardından Yenikapı ruhuyla yaptığımız gibi bir beraberlik tavrı sergileyelim” ifadelerini kullandı. 

Oturumu yöneten Başkanvekili Aydoğan ise, “Bundan şüpheniz mi var? Herkes aynı şeyi düşünüyor. Bu meclisin işi değil” yanıtını verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ünal
 13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:34
İsabet olmuş. Şu kültür Sanat adı altında ne işe yaradığı belli olmayan etkinliklere de kısıtlama getirilmeli. Her gün bir konser. Yazık günah.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir