MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir duyurdu: Konser ve eğlence etkinlikleri iptal
Güncel
23 Ekim 2024 Çarşamba 18:19

Büyükşehir duyurdu: Konser ve eğlence etkinlikleri iptal

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi konser ve eğlence etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu.

GERÇEKİZMİR- Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendi. Şehit ve yaralılar bulunduğunu hain saldırı ülkeyi yasa boğdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle konser ve eğlence etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli hemşehrilerimizin dikkatine;

Başkentimiz Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle belediyemizce düzenlenen tüm konser ve eğlence içerikli etkinlikler iptal edilmiştir. Birlik ve beraberliğimize kasteden terörü bir kez daha lanetleniyor, şehitlerimize rahmet, tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.”

KARABAĞLAR BELEDİYESİ DE İPTAL ETTİ 

Karabağlar Belediyesi de yaşanan hain saldırı sonrası konser ve eğlence etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Ankara'da TUSAŞ tesisi önünde gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle bu akşam Vali Nevzat Ayaz Parkı'nda düzenleyeceğimiz "Cumhuriyete Giden Yol" belgesel gösterimi ve Karafatma Parkı'nda düzenleyeceğimiz "İzmir Show Band" konseri iptal edilmiştir. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun...” denildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir